lördag 30 augusti 2008

Lördags godis!

Hej på er! Det är mysigt med lördagar. Jag går mest runt och smyger,tvättar lagar mat och...pysslar . Imorgon bär det iväg till Formex. Då ska jag ha ögonbindel på mig,annars blir jag väl helt sjuk. På det översta kortet har jag testat mitt nya alfabet och den stora blompunschen som är min "favo"redan. Fast stämplarna är också nya,iaf för mig. Att göra egna biljetter är kul och jag har en hög redan. Hoppas nu att dessa går att klicka på det brukar ibland inte bli så!
Ha en bra lördagkväll.
Kram Suz





torsdag 28 augusti 2008

Mera nya kort!

Hej på er!
Jag jobbar hårt med kort tillverkning och en del annat! Jag visste inte att jag kunde så mycket svordomar! Lite större projekt kräver tålamod och det brukar jag ha, men inte denna gång. Det är lite "finlir" kvar sen visar jag...tror jag!Det börjar nu vara som vanligt nu när skolan har börjat. Musik på alldeles för hög volym 6.15 morgonen(Suck)Om det hade varit Marie Fredriksson som sjunger "Där du andas" Så hade det varit ok. Har ni hört den? Det är det vackraste jag hört!Det känns faktiskt som sommarlovet är avlägset,är inte det konstigt?
Ha det bra och det är ju snart helg.
Kram Suz











måndag 25 augusti 2008

Skoldag på riktigt

Godmorgon igen. Det är nog så att inläggen kommer att skrivas på morgonen nu ett tag.
Idag börjar skolan på riktigt. Förutom min dotter som hade upprop igår! På en SÖNDAG! Hon går på en internatskola och alla ungar ska vara startklara idag och in flyttade. Det var väldigt "pirrigt" och det var ett förskräckligt stylande i går innan vi kom iväg. Men hon är "taggad" och ska ha toppbetyg för vidare studier för att bli veterinär .Det vore roligt om det kunde bli så men hon lär väl ändra sig ett antal gånger innan student!
Nu ska jag snart åka till jobbet och ta emot mina rara ungar som börja år 6. De är härliga än så länge...
Här kommer iaf ett par kort. Stämpeln har jag fått uppstämplad av Tessan Tusen tack och det är otroligt snälla Malin som lånat ut den. Av Malin har jag också fått en söt award . Den är "klockren" på mig.
Kram Suz







fredag 22 augusti 2008

På resande fot

God morgon! Jo,nu är jag uppe före tuppen igen! Jag ska väl tillägga att jag är ledig på fredagarna! Jo,jag vet då ska man ligga och sova. Men icke! Detta kort bara "blev". De korten som bara "blir" till brukar också bli bra.Jag har gått loss med distresser och krackelering.Magnetstämlarna är såå roliga men väldigt små. Jag har ju några kort kvar att visa men de får "droppa in Vart efter=)
Ha en trevlig helg. Kram Suz

torsdag 21 augusti 2008

Ny laddning med kort!

Hej på er! Här kommer lite ny inspiration från mig! Jag är lycklig ägare till magnetstämplar så nu gör jag biljetter och lite annat smått och gott. Jag jobbar nu första vecka och tiden känns knapp för pyssel. Jag är sååå trött på kvällarna .Min morgonpigghet börja sakta komma tillbaka:)Då pysslar jag på morgonen istället. Jag har även nya Sarah Kay stämplar som jag målar för glatta livet.
Ha det bra .
Kram Suz


















tisdag 19 augusti 2008

Många nya kort och awards

Hej på er!
Jag vill börja med att tacka Nina och Tessan för awarden. Så snällt av er. Nu har jag varit ledig i 9 v. Började jobba igår! Det gick bra och ser i fram emot när barnen kommer på måndag. Jag har gjort en massa kort men visar nu bara 3 st annars drunknar ni:)
Men de kommer också att visas snart. Håller på att "jobba" upp ett gäng för höstens kurser och marknader. Det tar många timmar att göra ett kort så det gäller att vara ute i god tid.
Dess utom så är det såååå otroligt mycket läckra scrapgrejer som jag vill köpa men hur ska man ha råd till allt?
Ha det bra och idag ska visst solen lysa. Härligt!






onsdag 13 augusti 2008

En award till mig!



Idag har jag fått en award av Malin ! Jag blir såå glad . Du får en tillbaka för du är har en så fin blogg och allt underbart du gör.
Det är inte lätt att föra den vidare . Det finns så otroligt fina bloggar .
Ni inspererar mig så mycket och jag lär mig saker var dag. Det känns svårt att välja nästan omöjligt. Så ni som tittar in här får en också:)Här kommer reglerna på Engelska

The

rules of the award are:
1. The winner can put the logo on her blog.


2. Link the person you received your award from.



3. Nominate at least 7 other blogs.



4. Put links of those blogs on yours.




5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominate


Jag nominerar:
TinaStina
*Kram*











tisdag 12 augusti 2008

Arbetsgivare?

Hej på er! Idag lyser solen då blir man så glad! Vad gör man då???Solar? nä,gör kort förstås.
Tjejerna jobbar,det är tyst och skönt. Stora tjejen har 2 jobb lillasyrran ,inget förutom de jobb som jag har köpt mig fri från...OGRÄS! Men vad dyrt det är att anställa tonåringar nu för tiden,svindyrt. Men som arbetsgivare kan man vara kritisk hur resultatet blir...arbetstagaren surnar rejält och säger upp sig !Vad är det för sätt? Fast o andra sidan kryper arbetstagaren till korset när lönen är slut och jag kan agera arbetsgivare igen.
Ha det bra så återkommer jag nog snart igen med mer kort,bara solen lyser så:)
Kram Suz






























söndag 10 augusti 2008

Välkomna till min nya blogg!

Jag har nu hållit på grejat för att få till en ny blogg. Det inte så himla lätt ,men jag är ganska trött på den andra" gamla". Hoppas ni kommer att trivas här. Lite kort har jag gjort också. Dessa är beställningar.
Släkten har varit på besök och det var jättekul.Maken börjar jobba imorgon! Så nu blir de kortmaraton för mig innan jag själv börjar nästa Måndag. Det ska bli kul att träffa alla elever igen.

Ha det gott och glöm inte att lämna en liten kommentar då blir jag sååå glad.

Kram

Suz