måndag 29 december 2008

Gott Nytt År

Hej på er och god fortsättning på julen! Nu är det full fart mot nytt år,det är spännande tycker jag. Jag hade ju tänkt att göra lite nyårskort och skicka ,så blev det inte! Jag har gjort ett sen tyckte jag det var roligare att göra andra och man ska bara göra det man känner för då blir det bäst.Tomten kom med en ny skrivare han är för snäll och så kom han med en spa behandling och lite skönhetsprodukter också,han tycker nog jag behöver "piffa" upp mig lite;0)Julen har varit underbart skön och jag njuter av min ledighet i fulla drag. Ha det bra och glöm inte lämna ett lite spår innan du går!
kram och
Gott Nytt År

tisdag 23 december 2008

GOD JUL

Hej på er ! Det blev ett kort till...Detta är till min mamma(för världsfreden annars blir hon galen:0)) Jag har inte skickat några julkort själv! Jag har hela tiden tänkt att jag ska skicka nyårskort till några stycken,vi får se om jag lyckas få ihop några. För här har det varit bråda dagar precis som hos många andra,det blev lite jobbigt efter som jag blev sjuk.Men nu är jag på banan igen. Julskinkan står i ugnen och det andra ska sättas i gång med när huset vaknar,nu råder här en stilla frid och jag njuter.
Jag vill önska er alla en riktigt
God Jul

torsdag 18 december 2008

Sista i julväg för detta år...

Japp så det är det! Nu håller jag på att plocka undan "juldekosarna" och det som är kvar i papperväg! Det ska bli skönt att få lite struktur på grejerna. Det råder verkligen ett kaos när det blir så intensivt med just julkort.Jag har nu inte tid att pyssla något mer innan jul,jag har ju varit sjuk så allt har stannat upp,utom lite pysslande då;0).Jag kunde inte drömma om att jag skulle sälja så mycket julkort.Kan inte säga exakt men det är 60-70 st !!Det är såååå roligt men inget mer nu på 10 månader,tack.Det får bli vanliga och vinter kort nu fram över. Här kommer en altrad after eight ask som jag ska ge bort .På det vintriga kortet har jag gått loss på nya grejer som kommit in på Mixen,bla flower soft och lite roliga grejer som är till smycketillverkning egentligen ! Mia och jag ser lite olika på vad man kan göra med dem;0) och det är kul tycker jag. Ha det bra och kram







torsdag 11 december 2008

Nu är det frost även på korten!

Hej på er! Hoppas att alla har det bra i stugorna. Det börjar väl bli slut klämmen på julkorten nu,ser ljuset i tunneln;0) Näe,så illa är det inte, det är riktigt kul faktiskt fortfarande. Jag fått en förkylning som heter duga. Jag har inte varit förkyld på åratal, så det är väl min tur nu! Den kurerar jag i korthörnan;0) Här kommer veckans kort, frostigt och silvrigt för hela slanten.Jag blev inspirerad av Maja i pysselgänget ,hon har tyvärr ingen blogg,som jag kan länka till. Ha det bra och glöm inte lämna ett litet spår innan ni går,det är så roligt att läsa alla rara kommenter!
Snuviga kramar






söndag 7 december 2008

Var tog helgen vägen?

Hej! Var tog helgen vägen? Det kan man fråga sig. Det bara springer i väg mot jul. Inte mycket till julklappsinköp har det blivit heller:0( men jag har iaf bakat lussebullar som ska avnjutas till adventskaffet i kväll. Jag har fortfarande massor av kort som ska göras och de flesta är beställningar. Det är roligt,men tiden är lite knapp ,jag jobbar 75% också. Lite nya Maja papper och de underbara norska papprena från scappers choice har trillat ner i min brevlåda ;0) Här köpte jag dem, en jättemysig butik som heter Ljuva änglar och jösses vad fort det gick att få dem inom ett dygn hade jag dom, gör ett besök där. Ha det gott nu ska jag ta en fika med nybakade lussebullar med mandelmassefyllning,hm ingen GI här inte! P.S På Mixen finns Bind it all nu till ett superpris 499:-Kolla även in där. Ha det gott och kram









torsdag 4 december 2008

Julkort och Sugar Nellie

Hej på Er!
Jag har inte fixat till datorn, så jag håller andan var gång jag gör något med den.Det finns ju roligare saker att göra tex pyssla ;0) Nu ar jag iallafall fått till ett kort till min bästa kompis när hon fyllde i måndags. Hon är tuff tjej så det var inte lätt när allt i stämpelväg man har är sååå socker sött, men hon blev glad iallafall.Ett par julkort har det blivit också. Jag har lånat den underbara bakrundsstämpeln av Malin på lussekortet. Tusen tack min vän!Nu är det äntligen snart helg och inte många veckor kvar till jullovet som jag längtar efter så mycket.
Ha det bra och kram